Grado directiemeubilair MW Office Solutions - Leuwico Als werken leuk mag zijn.

Ergonomisch directiemeubilair

I-Move F

Prachtig Design, zi-sta mogelijkheden en een perfecte integratie van hardware maken het I move een kwalitatief hoogwaardig meubelsysteem. De F in de naam staat voor de vorm van het karakteristieke frame en beschrijft het rechthoekige open metalen frame. Dit frame maakt het technisch mogelijk de tafel eenvoudig handmatig in hoogte te verstellen. Waaroor het een ergonomisch topproduct is wat voor iedere lichaamslengte geschikt is.

Het I Move F won in 2010 de “focus in Silber”een hoog aangeschreven "Red dot Design Award" en maakt ook kans op de Duitse designprijs "German Design Award" in 2012.

I-Move C

De C staat voor kolom een C voet steunt de kolom die het mogelijk maakt de tafel ergonomisch in hoogte te verstellen. En maakt het mogelijk in enkele seconden het blad in hoogte te verstellen waardoor u staand kunt weken.

Het meubelsysteem heeft ook veel bladvormen waardoor er veel configuraties te maken zijn. Ook het Kabel management is doordacht wat het gebruik van apparatuur makkelijk maakt Ladenblokken, Caddy’s en opberg systemen maken het programma compleet